DentiCare Dental
Travel Explained

Objectively integrate enterprise-wide strategic theme areas with functionalized infrastructures. Interactively productize premium technologies whereas interdependent quality vectors.

Stomatološki pregled

Stomatološki pregled je jako bitna stomatološka usluga, koju treba raditi preventivno, u cilju sprječavanja mnogih patoloških stanja, koja svaki pacijent želi da izbegne. Poželjno je da se radi na 6 mjeseci, te pozivamo sve zainteresovane pacijente da zakažu svoj pregled i spriječe sve što se može spriječiti!

https://stomatologijatihostup.com/wp-content/uploads/2022/05/FOTOGRAFIJA_031-768x511.jpg

Protetika

Protetika je grana stomatologije koja podrazumijeva postavku vjestačkih zuba, u cilju da se nadoknade nepostojeći. Protetski radovi mogu biti fiksni (most) ili mobilni (proteza). Postoji širok dijapazon dostupnih krunica, koje se izradjuju prema želji pacijenta. Mogu biti klasične i estetske, odnosno bezmetalne, koje mogu biti izradjene od keramike, cirkonijuma, itd… Ono što je najbitnije je, da je procedura bezbolna, a pacijent dobija dugotrajno rješenje, u skladu sa svojim željama.

https://stomatologijatihostup.com/wp-content/uploads/2022/05/FOTOGRAFIJA_076-768x1155.jpg

Zubni implanti

Zubni implanti predstavljaju najbolji način nadoknade zuba, iz prostog razloga što se ne žrtvuju susjedni zub da bi se nadoknadili nepostojeći, i zato što sprječavaju povlačenje desni i kosti na mjestima gdje zuba nema. Uz današnje, savremene metode, i našeg stručnog oralnog hirurga, dr Tihostupa, koji je usko specijalizovan za zubne implante, to je moguće uraditi jako brzo i sigurno, i totalno bezbolno uz upotrebu više dostupnih anestetika.

https://stomatologijatihostup.com/wp-content/uploads/2022/05/FOTOGRAFIJA_009-768x511.jpg

Oralna hirurgija

Oralna hirurgija predstavlja najzastupljeniju granu stomatologije. Razlog leži u tome što rješava bilo kakav problem koji se ne može rješiti drugačije. Umnjak koji ne raste kako treba, patološka cista koju izaziva nepravilno liječen zub i slično…granica nema, a rješenja pregršt, uz naš stručan tim, najmoderniju opremu i savremeni bezbolni pristup!

https://stomatologijatihostup.com/wp-content/uploads/2020/02/about_us_background-768x512.jpg

Dječija i preventivna stomatologija

Djeca u  našoj ordinaciji su vrlo rado viđeni pacijenti, kojima se mora pristupiti sa mnogo pažnje i strpljenja. Bitno je održavati zdravlje mliječnih zuba, sve do smjene i nicanja stalnih zuba. S tim ciljem mliječni zubi se popravljaju i liječe sa odredjenom razlikom u odnosu na stalne zube. Preventiva je bitna, često je kod djece potrebna lokalna aplikacija fluorida, koja štiti zube od nastanka karijesa, zatim poliranje zuba i uklanjanje postojećih mekih naslaga, edukacija o pravlnom održavanju zuba. Trudnice takođe spadaju u grupu pacijenata koji treba da sprovode preventivu, i od velikog je značaja redovan pregled, na šest meseci, da se preduprede veći problemi, koji se kod trudnica nekada ne mogu riješiti, zbog nemogućnosti rendgen snimanja.

 
https://stomatologijatihostup.com/wp-content/uploads/2020/02/timeline-768x512.jpg
[bold_timeline_item_button title=”Expand” style=”” shape=”” color=”” size=”inline” url=”#” el_class=”bold_timeline_group_button”]

Committed To
Excellence

https://stomatologijatihostup.com/wp-content/uploads/2020/01/home-services.jpg

Dental Services

Globally harness multimedia based collaboration and idea haring with backend products.

https://stomatologijatihostup.com/wp-content/uploads/2020/01/home-services-2.jpg

Dental Implants

Dramatically disseminate standardized metrics after resource-leveling processes.

https://stomatologijatihostup.com/wp-content/uploads/2020/01/home-services-3.jpg

Surgery

Proactively fabricate one-to-one materials via effective e-business services processes.

https://stomatologijatihostup.com/wp-content/uploads/2020/01/home-services-4.jpg

Teeth Whitening

Distinctively re-engineer revolutionary meta-services and premium architectures.

Creating Smiles
For A Lifetime

DentiCare Studio is a well-established dentist in the heart of Budapest providing excellent dentistry for the whole family. Our priority is making you feel comfortable and at ease in a safe and welcoming environment.

General Dentistry
Competently parallel task researched data process.
Implants
Leverage other resource leveling convergence data.
Dental Surgery
Engage fully tested process top line platform clients.
Alignment
User generated content in real time offshoring.
Whitening
Incubate standards great channels scalable benefits.
Teeth Braces
Synthesize integrated schemas with networks.
Prosthesis
Revolutionize global sources through dental services.
Teeth Protection
Evisculate holistic innovation rather than centric data.

The Dental
Professionals

Alex Terrel

Senior Orthodontist

Appropriately empower dynamic leadership skills after business portals. Globally myocardinate interactive supply chains with quality.

Michél Anderson

Pediatric Dentist

Enthusiastically mesh long-term high-impact infrastructures vis-a-vis efficient customer service leadership rather than prospective experiences.

Edwin Southgate

Senior Prosthodontist

Objectively integrate enterprise-wide strategic theme areas with good infrastructures. Interactively productize premium technologies.

Carlie Addison

Dental Nurse

Uniquely deploy cross-unit benefits with wireless testing procedures. Build backward compatible relationships whereas tactical paradigms.

Dugogodišnje iskustvo u oblasti stomatologije podstaklo nas je da otvorimo jednu od najvećih i najbolje opremljenih stomatoloških ambulanti u Prijedoru. Za vas smo pripremili pet ordinacija i angažovali vrhunske stručnjake iz raznih oblasti stomatologije. Sa pristupačnim i povoljnim cijenama, kvalitetnim radom i vrhunskom uslugom želimo postati mjesto BLISTAVIH OSMIJEHA koje rado posjećujete.

Copyright Ⓒ Stomatologija Tihostup

Copyright Ⓒ 2022 Stomatologija Tihostup