USLUGE

Stomatološki pregled

Stomatološki pregled je jako bitna stomatološka usluga, koju treba raditi preventivno, u cilju sprječavanja mnogih patoloških stanja, koja svaki pacijent želi da izbegne. Poželjno je da se radi na 6 mjeseci, te pozivamo sve zainteresovane pacijente da zakažu svoj pregled i spriječe sve što se može spriječiti!

https://stomatologijatihostup.com/wp-content/uploads/2022/05/FOTOGRAFIJA_031-768x511.jpg

Protetika

Protetika je grana stomatologije koja podrazumijeva postavku vjestačkih zuba, u cilju da se nadoknade nepostojeći. Protetski radovi mogu biti fiksni (most) ili mobilni (proteza). Postoji širok dijapazon dostupnih krunica, koje se izradjuju prema želji pacijenta. Mogu biti klasične i estetske, odnosno bezmetalne, koje mogu biti izradjene od keramike, cirkonijuma, itd… Ono što je najbitnije je, da je procedura bezbolna, a pacijent dobija dugotrajno rješenje, u skladu sa svojim željama.

https://stomatologijatihostup.com/wp-content/uploads/2022/05/FOTOGRAFIJA_076-768x1155.jpg

Zubni implanti

Zubni implanti predstavljaju najbolji način nadoknade zuba, iz prostog razloga što se ne žrtvuju susjedni zub da bi se nadoknadili nepostojeći, i zato što sprječavaju povlačenje desni i kosti na mjestima gdje zuba nema. Uz današnje, savremene metode, i našeg stručnog oralnog hirurga, dr Tihostupa, koji je usko specijalizovan za zubne implante, to je moguće uraditi jako brzo i sigurno, i totalno bezbolno uz upotrebu više dostupnih anestetika.

https://stomatologijatihostup.com/wp-content/uploads/2022/05/FOTOGRAFIJA_009-768x511.jpg

Oralna hirurgija

Oralna hirurgija predstavlja najzastupljeniju granu stomatologije. Razlog leži u tome što rješava bilo kakav problem koji se ne može rješiti drugačije. Umnjak koji ne raste kako treba, patološka cista koju izaziva nepravilno liječen zub i slično…granica nema, a rješenja pregršt, uz naš stručan tim, najmoderniju opremu i savremeni bezbolni pristup!

https://stomatologijatihostup.com/wp-content/uploads/2020/02/about_us_background-768x512.jpg

Dječija i preventivna stomatologija

Djeca u  našoj ordinaciji su vrlo rado viđeni pacijenti, kojima se mora pristupiti sa mnogo pažnje i strpljenja. Bitno je održavati zdravlje mliječnih zuba, sve do smjene i nicanja stalnih zuba. S tim ciljem mliječni zubi se popravljaju i liječe sa odredjenom razlikom u odnosu na stalne zube. Preventiva je bitna, često je kod djece potrebna lokalna aplikacija fluorida, koja štiti zube od nastanka karijesa, zatim poliranje zuba i uklanjanje postojećih mekih naslaga, edukacija o pravlnom održavanju zuba. Trudnice takođe spadaju u grupu pacijenata koji treba da sprovode preventivu, i od velikog je značaja redovan pregled, na šest meseci, da se preduprede veći problemi, koji se kod trudnica nekada ne mogu riješiti, zbog nemogućnosti rendgen snimanja.

 
https://stomatologijatihostup.com/wp-content/uploads/2020/02/timeline-768x512.jpg
[bold_timeline_item_button title=”Expand” style=”” shape=”” color=”” size=”inline” url=”#” el_class=”bold_timeline_group_button”]

Dugogodišnje iskustvo u oblasti stomatologije podstaklo nas je da otvorimo jednu od najvećih i najbolje opremljenih stomatoloških ambulanti u Prijedoru. Za vas smo pripremili pet ordinacija i angažovali vrhunske stručnjake iz raznih oblasti stomatologije. Sa pristupačnim i povoljnim cijenama, kvalitetnim radom i vrhunskom uslugom želimo postati mjesto BLISTAVIH OSMIJEHA koje rado posjećujete.

Copyright Ⓒ Stomatologija Tihostup

Copyright Ⓒ 2022 Stomatologija Tihostup